Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać w miseczce. Pomidorki pokroić w ćwiartki a szparagi wzdłuż na pół. Ciasto podzielić na 2 lub 4 części. Na każdą wylać jajko pomijiając krawędzie, ułożyć szparagi i pomidorki wg osobistego gustu. Posolić, popieprzyć i upiec (około 15 minut).



Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    super przepis :) ja jutro coś będę kombinować z białymi :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    jak obraz w ramce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny i bardzo apetyczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Uwielbiam szparagi pod kazda postacia...wygladaja apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szparagi pod każdą postacią.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    lubię szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda cudnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    wygląda smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    imponujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    ależ piękne- wygląda jak na obrazku:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    szparagi i ciasto francuskie hmmm nigdy nie próbowałam, warto wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Smakowicie się prezentuje;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    łał jak to smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w kolejnym sezonie szparagowym takie zrobie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie, extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię :]
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    cudowne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pięknie,apetycznie i kolorowo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają obłędnie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    niesamowity widok
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetny sposób na szparag
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Zrobiłam i było pyszne :D Dziś powtórka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    wow ale fajny przepis podoba mi się, niby prosty a coś innego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pięknie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    Doskonale połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie by mi smakowały :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !