Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula z migdałami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

drobna cebulka 60 dag
migdały 15 dag
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula z migdałami

Cebulki obrać,pokroić w piórka.Migdały sparzyć,obrać ze skórek,posiekać.Cebule wymieszać z migdałami i majonezem,doprawić do smaku,posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 31.05.2013 20:25
ciekawy jestem smaku
Ada-Gaba 04.05.2013 06:54
pomysłowe
Wacław 18.04.2013 09:24
fajne połączenie smaków
Iwusia 13.02.2013 18:32
bardzo fajne :)
Wafelek2601 23.09.2012 08:52
fajne
artur7 30.07.2012 08:44
fajne
krokodyl 16.05.2012 23:07
spróbuję
RenataZ-et 15.05.2012 08:41
ciekawe
mirosława4 07.05.2012 21:09
odważne połączenie smaków ciekawe jak to smakuje:)
Dorota59 03.05.2012 18:49
interesujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak