Sposób przygotowania

Z mąki, jajka i mleka wyrobić ciasto. Pieczarki pokroić drobno i smażyć na oleju, posolić trochę. Ciasto rozwałkować i pokroić na drobne kwadraciki. Na każdy kwadracik nakładać trochę pieczarek. Sklejać uszka. Ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    pychotka bo połączenie pieroszków i pieczarek i barszcz w kbeczku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe i smaczne połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mariola7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !