Sposób przygotowania

Ser rozkruszyć w miseczce, posypać sodą i solą dokładnie przemieszać, przykryć i odstawić na dwa dni w temp pokojowej w trakcie jak ser stoi to przemieszać go na drugi dzień. Na patelni rozpuścić masło, dodać ser i mieszając smażyć do momentu, aż ser zrobi się płynny, patelnię zdjąć z palnika wbić jajka i ponownie smażyć cały czas do zgęstnienia. Gęsty ser całkiem zdjąć z palnika i doprawić do smaku solą, pieprzem i niewielką ilością bazylii na koniec dodać pokrojoną w plasterki rzodkiewkę, wymieszać i przełożyć do miseczki wypłukanej zimną wodą, odstawić do wystudzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    piskotka

    wow
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o bardzo ciekwe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    ale fajny pomysł, ja bym na to nie wpadła!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !