Sposób przygotowania

Białą kiełbase obieramy z osłonek. Łączymy z mięsem mielonym, posiekanym szczypiorkiem i natką pietruszki.
Dodajemy 2 jajka, bułkę tartą i wody tyle by masa była lekko lużna.Doprawiamy do smaku czosnkiem i pieprzem. Kształtujemy kotlety ,obtaczamy w bułce i smażymy na rozgrzanym oleju. Podajemy z sosem np jabłkowo szczypiorkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takie apetyczne!!!mniam....
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowita kompozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczne kotleciki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis i napewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !