Sposób przygotowania

Mięso (ilość zależna od potrzeb) posypałam przyprawą do wieprzowiny i rozbiłam tłuszkiem. Wstawiłam do lodówki na 2 godziny. Jajko roztrzepałam z solą, pieprzem i dwoma łyżkami mleka. Płatki kukurydzianę pokruszyłam, zmieszałam z wiórkami kokosowymi i płatkami migdałowymi. Mięso maczałam w jajku a potem w płatkach. Smażyłam do zrumienienia.
Smacznego :)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    ale pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    gerdzik

    takich jeszcze nie jadłem
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    gerdzik, to musisz spróbować-pychotka :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    paula99926

    gerdzik, to musisz spróbować-pychotka :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    taki schabowy to chyba dla mnie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    ciekawe poaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    świętne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !