Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Posiekaj miętę, natkę oraz tymianek i wymieszaj. Posmaruj żeberka musztardą i obtocz w ziołach.
Piecz w piekarniku rozgrzanym do 200C przez 20 minut (pólkrwisty) lub 25-30 (dobrze wypieczony). Odstaw na 5-10 minut przed podaniem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna porcja mięsa...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    super! Uwielbiam jagniecine, a z mieta jest najlepsza!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę tak dobrze przygotowanej jagnięciny. Niestety u nas na Wybrzeżu nigdzie jej nie widziałam. Nie mam pojęcia gdzie można ją kupić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    fajny ten motyw z miętą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    z mięto to idealne zestawieni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !