Sposób przygotowania

Wafle ryżowe smaruje cienko masłem. Z szynki wykrawam koła, kładę je na posmarowane masłem wafle. Dookoła szynki na waflach układam kwadraciki wycięte z sera żółtego. Na szynkę kładę plasterki jajek (to będą sowie oczy), a na nie krążki ogórka konserwowego, źrenice i brwi robię z czarnych oliwek. Nosek maluję z ketchupu. Od razu podaję kanapki dzieciom.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    śliczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marko

    śliczna
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ale fajne dla dzieci akurat
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    pyszka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    hehe ładna sówka, smaczna :) nigdy nie jadłam sowy, ciekawe jak smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    :) dekoracyjna...do patrzenia, szkoda jeść:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marines27

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !