Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

tuszkę królika po porcjować i ułożyć w naczyniu zalewając maślanką . Pozostawić w lodówce na 2 - 4 dni codziennie obracając .


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    królika nie jadłam całe wieki...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja również długo go nie jadłam, a szkoda.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Z przyjemnością zjadłabym porcyjkę takiego króliczka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,dawno nie jadłem królika !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !