Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Kiełbasę obieramy z folii i kroimy wzdłuż na pół.Mielimy w maszynce


Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Niestety dla mnie to nie jest smalec domowy.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    również nie uważam aby smalec z kupnych kostek był domowy ale jak kto lubi :) Tężejący smalec powinno się mieszać (w słoiku np), bo tak od góry jest sam smalec z kostki, a tylko na dole dodatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaki domowy jak już gotowy z kostki ???

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !