Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Łososia myjemy, odcinamy skórę i kroimy na niewielkie porcje. Następnie rybę delikatnie solimy, oprószamy mąką i smażymy na rozgrzanym oleju. W międzyczasie w rondelku gotujemy śmietankę z porem pokrojonym w plasterki (tylko część biała i lekko zielona).


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    aż ślinka leci :)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszny
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    wygląda bosko i mam taki sam nóż
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    niebo w gębie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    to jest mój smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    rybki są zdrowe ale z takim sosem porowym jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tysia1

    a do czego ta papryka słodka???
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Co za pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !