Sposób przygotowania

Na patelnię wlać olej i na zimnym ułożyć umyte i osuszone wątróbki.
Posypać je przyprawami (bez soli), nakryć i dusić na niewielkim płomieniu, aż się zetną od spodu.
Odwrócić wątróbki na drugą stronę i dusić jeszcze kilka minut pod przykryciem.
Posolić tuż przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !