Sposób przygotowania

Z kiełbasy ściągamy skórkę kroimy w kostkę, podsmażamy dodajemy jajka, przyprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Gotową jajecznicę wykładamy na talerz posypujemy umytą i pokrojoną rzodkiewką. Ogórek również myjemy ale nie obieramy ze skórki, kroimy w cienkie plasterki i posypujemy. Na koniec siekamy szczypiorek i posypujemy.
Można również polac ketchupem i musztardą wg. uznania.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam jajecznice
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    jaka kolorowa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczna jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !