Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

Comber króliczy oraz patelnię grillową skrapiamy olejem rzepakowym. Następnie mięso oprószamy solą i startym kolorowym pieprzem.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Nie jest za suchy na grilla?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Nie jest za suchy na grilla?
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    samego combra (nie duszonego w żadnym sosie) chyba nie da się zrobić "nie suchego" (taka specyfika mięso króliczego, a szczególnie tej części tuszki króliczej). Aby troszkę zwiększyć "wilgotność" właśnie dlatego podaję combry zawsze w towarzystwie sosu a nie same :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Smakowicie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !