Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

kotlety sojowe obgotować przez 5 min w wodzie z kostkami rosołowymi, odsączyć. ostudzić Panierować w jajku i bułce i usmażyć na złoty kolor.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Lubie grecką kuchnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Lubie grecką kuchnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    to ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kupuję czasami takie kotleciki są smaczne:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jeszcze tak nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !