Sposób przygotowania

* Surowego łososia miksujemy z surowym
* Ryby mieszamy z posiekanym koperkiem i sokiem z cytryny
* Wlewamy do nich śmietanę 18% i dodajemy ubite na sztywno białko
* Doprawiamy do smaku solą i pieprzem
* masą rybną napełniamy podgotowane muszle za pomocą cukierniczej szprycy lub papierowej tutki .
* układamy w dokładnie wysmarowanym masłem żaroodpornym naczyniu
* śmietanę kremówkę doprawiamy do smaku solą i pieprzem i polewamy danie.
* makaron zapiekamy przez 15 minut w piekarniku rozgrzanym do temperatury 250*C.
#Smacznego#

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też tak nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie , pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !