Sposób przygotowania

Każdy filet kroimy na 2 lub 3 części - tak by z każdego powstały cienkie kotlety- możemy je dodatkowo rozbić tłuczkiem.
Każdy kotlet posypujemy przyprawą do kurczaka.
Na oliwie podsmażamy pokrojoną drobno paprykę z czosnkiem- dodajemy pieczarki i kostki rosołowe- smażymy aż woda wyparuje.
Mieszamy z posiekanym szczypiorkiem.
Farsz nakładamy na kotlety- zwijamy w roladki- spinamy wykałączkami i wkładamy do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika.
Pieczemy około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    swietne roladki
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Robią wrażenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Pieknie wygladają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    wyśmienite;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    fantastyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    cudownie wyglądają i jeszcze lepiej smakują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    jakie fajne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !