Przepis i sposób przygotowania na: BIGOS Z POLĘDWICZKĄ
Podajemy z razowym pieczywem z masełkiem. SMACZNEGO!!!
polędwica wieprzowa | 1/2 kg |
kiełbasa zwyczajna | 1/2 kg |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/2 szt |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
cebula biała | 2 szt |
rosół z kury Kucharek | 2 kostki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej do smażenia | 3 łyżki |
wino czerwone wytrawne | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
kapusta biała | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: