Sposób przygotowania

Mięso umyć i włożyć do garnka. Zlać 2 litrami wody i zagotować. Następnie dodać obrane i pokrojone na większe kawałki jarzyny. Do wywaru wsypać kszę oraz kucharek. Gotować pod przykryciem na małym ogniu około godziny. Doprawić do smaku pieprzem, maggi i posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po co piszesz o natce skoro nie posypujesz zupy?
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzichu

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    jestem wielbicielka kasz super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę spróbować
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajna zupa
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie rosołowe zupki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zupkę z kaszą bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !