Sposób przygotowania

Opis
Mięso wieprzowe kroimy na kawałki średniej wielkości, przyprawiamy solą, pieprzem i przyprawą do wieprzowiny. Zostawiamy na dwie godziny, aby mięso przeszło przyprawami.
W wysokiej patelni roztapiamy margarynę i wkładamy wieprzowinę. Mięso smażymy pod przykryciem, aż będzie miękkie, podlewając od czasu do czasu wodą.
Tak przyrządzone mięso możemy podawać z kalafiorem i pyzami - robiąc sos z wywaru mięsnego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tez tak robie jest pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    pyszne mięsko
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię zjeść takie mięsko na obiad.
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    o do chlebka-pysznosc, zrezta i do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne, tylko bez tej margaryny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Takie mięsko lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !