Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso wieprzowe, wątróbki i boczek w całości trzykrotnie zemleć w maszynce do mięsa.Cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na oleju na złoto.Do masy dodać jajka, bułkę tartą,paprykę pokrojoną w kostkę,cebulę,natkę pietruszki,przyprawy.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    bardzo lubie pasztet- twoj wyglada bardzo apetycznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fantastyczny;)
  • 0
    dr
    Opublikowano

    agataw1990

    przepiękny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    mie ma to jak domowy pasztet
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na pewno smaczniutki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !