Sposób przygotowania

mięso podzielić na kotlety zbić tłuczkiem każdy lekko natrzeć solą i imbirem i pieprzem pozostawić na kilka minut szynkę drobno pokroić utrzeć z masłem i posiekanym imbirem nałożyć na każdy kotlet i zawinąć białka utrzeć na sztywną pianę i rozkłócić z żółtkiem kotlet o panierować w mące jw tym żółtku i bułce tartej smażyć a złoty kolor na masełku podawać z ziemniaczkami i surówka

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    jakie pyszne kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    superowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    wspaniałe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !