Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Przygotować ciasto z jajka, mąki, mleka i przypraw. Należy proporcje dobrać tak by ciasto było dość gęste, by potem nie odrywało się od surimi. Surimi moczymy w przygotowanym cieście. Możemy przygotować je w formie całych, długich paluszków, bądź panierować te sałatkowe (pokrojone pod skosem). Nie używamy mrożonych bo się panierka nie przyklei!


Komentarze

  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    o! w panierce to by mi nawet smakowały, bo tak same czy w sałatce to mi nie bardzo wchodzą :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Cudo!;D
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Jestem ciekawa jak smakują. Jeszcze takich nie jadłam.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja również jeszcze nie jadłam paluszków krabowych, ale z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny pomysł z tą panierką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    takich jeszcze nie jadłam - wyglądają zachęcająco :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    Jej, jakie one ładne!;) Reniu, szalejesz w kuchni!;)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !