Sposób przygotowania

Młode ziemniaczki skrobiemy i gotujemy przez ok 20-25min. W międzyczasie siekany cebulkę i smażymy do uzyskania złocistego koloru. Siekamy koperek i szczypiorek. Po odcedzeniu ziemniaków podajemy z przygotowanymi składnikami i schłodzonym kefirem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale bym takie zjadła :-)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    oj, smaku nam narobiłaś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Super,nabrałam ochoty:o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    extra to wyglada
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    smaczniutkie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    lubię takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smak lata tęsknie za nimi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !