Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać z mundurków. Pokroić w plastry. Kiełbasę pokroić w plasterki a plasterki w połówki lub ćwiartki. Cebulę poszatkować. Wszystko usmażyć na patelni. Gdy będzie usmażone przełożyć do wysmarowanego masłem naczynia żaroodpornego. Jajka wbić do miski, roztrzepać, dodać sól, pieprz i kucharka, zalać warzywa z mięsem w naczyniu. Następnie zetrzeć żółty ser po całości. Posypać natką pietruszki. Piec w 180 st. przez ok. 35 minut smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe co mój mąż na to danie powie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !