Składniki:
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
ser gorgonzola | 10 dkg |
woda | 2 szklanki |
mąka | 1 czubata łyżka |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
pieprz do smaku | |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
cebula | 1/2 sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
olej do smażenia | |
ser gorgonzola | 10 dkg |
woda | 2 szklanki |
mąka | 1 czubata łyżka |
przyprawa uniwersalna | wg uznania |
pieprz do smaku | |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: