Sposób przygotowania

Szczupaka oczyszczamy i dzielimy na części, dokładnie płuczemy. Następnie opruszamy kawałki ryby solą i pieprzem i odstawiamy na 15 minut. Jaja roztrzepujemy. Kawałki szczupaka maczamy kolejno w mące i jajkach. Smażymy na średnim ogniu.

Polecam!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    lubie szczupaczki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmm uwielbiam ryby:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak dawno nie jadłam szczupaka, ale mam smak....
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    dawno nie jadłem szczupaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna rybka niedawno robiłam z parmezanem był smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    dobrze przyrządzony jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszny szczupak, uwielbiam rybki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię smażone rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszności.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super jest mięsko ze szczupaka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    rewelacyjny ten szczupak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    Ja smażę ryby tylko obtoczone w mące. A jak jajko, to jeszcze bułka tarta, ale to tylko filety. Szczupak-pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    prosto i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !