Sposób przygotowania

Brokuła gotuję do miękkości w lekko posolonej wodzie, odcedzam i studzę. Jajka gotuję na twardo, studzę i obieram, przekrawam każde jajko na pół i wydrążam żółtka. Do miseczki przekładam wydrążone żółtka, majonez, sól i pieprz oraz ugotowane i drobno pokrojone różyczki brokuła. Wszystko razem dokładnie mieszam. Farszem napełniam połówki jajek i podaję.

Komentarze

  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    takich jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam faszerowane jaja :) Można z nimi eksperymentować !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !