Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Siemię lniane, płatki owsiane, słonecznik, cukier, sól i obie mąki mieszamy w dużej misce lub garnku. Dorzucamy kaszę gryczaną, ugotowaną zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzoną i przestudzoną. Wsypujemy drożdże, wlewamy zakwas na żur i miód rozpuszczony w wodzie, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    chetnie bym sprobowala kawalek, bo uwielbiam domowe chleby..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj królestwo za kromeczkę ciepłego chleba
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i ot jeszcze na zakwasie żurkowym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale super chlebek
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Takiego nie jadłam jeszcze, ciekawe jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale fajny i zdrowy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !