Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Półproduktem jest królik przygotowany wg mojego przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/216827/duszony-krolik.html Potrawa powstała, bo po świątecznym obiadku zostało mi trochę królika, z którym coś trzeba było zrobić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    podobno bardzo dobra-ale nie wszyscy maja przekonanie do królika,choć mięso smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    a ja bardzo lubię mięsko z króliczka :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetycznie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ja też lubię królika :) a ten wygląda apeeetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno bardzo dobre;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !