Sposób przygotowania

Fasole i pieczarki odcedzamy, pora dusimy na oleju do miękkości. Miksujemy wszystko, ale niezbyt dokładnie, tak, żeby zostały cząstki warzyw. Dodajemy tarta bułkę do gęstości, zostawiając kilka łyżek do posypania na wierzchu.
Przyprawiamy do smaku , wkładamy pasztet do natłuszczonej formy, posypujemy po wierzchu tarta bułką i zapiekamy ok 1/2 godziny w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super ,wegetariańskie potrawy też są bardzo smaczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetny muszę taki zrobić
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne jarskie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    coś ciekawego choć bezmięsnego
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Takiego jeszcze nie robiłam,a pasztety bardzo lubię.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !