Składniki:
pierś z kurczaka | 2 pojedyńcze |
ser żółty | 8 plastrów |
natka pietruszki | 8 listków |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | pol szklanki |
olej do smażenia | 10 łyżek |
salami | 8 (plastry) |
pierś z kurczaka | 2 pojedyńcze |
ser żółty | 8 plastrów |
natka pietruszki | 8 listków |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 sztuki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | pol szklanki |
olej do smażenia | 10 łyżek |
salami | 8 (plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: