BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Pieczeń wołową posól, posyp słodką papryką i ziołami prowansalskimi. Włóż ją do rondla z rozgrzanym olejem. Obsmaż ją ze wszystkich stron,a gdy będzie już zarumieniona zalej ją pół szklanki wody i duś na małym ogniu obracając co jakiś czas, przekłuwaj ją widelcem, żeby w środku nie była sucha.Co jakiś czas dolewaj wody. Duś do miękkości. Potem dodaj skłóconą wodę i mąkę, mieszaj żeby nie było grudek. Gdy pieczeń będzie gotowa pokrój ją i podawaj z surówką i ziemniakami:) Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepyszna! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    ale super mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    smile

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie taka wołowinke.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    oh jakie smaczne i soczyste mięsko !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam taką pieczeń :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !