Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Farsz: Kapustę kiszoną musimy odgotować, ostudzić a potem pokroić. Dodać do niej zupę pieczarkową i doprawić pieprzem, dodać olej i wymieszać.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    Świetny :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    zupa pieczarkowa? ciekawy ten przepis :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    dodaję albo zupę pieczarkowa albo sos pieczarkowy:) tak żeby był posmak grzybków;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm fajny przepis;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    ja też tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    po prostu pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    pyszne nadzienie/...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !