Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową oporządzamy, płuczemy. Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Marchewkę skrobiemy i ścieramy na tartce jarzynówce. Do garnka wlewamy wodę, ocet, olej, cukier i przyprawy. Zalewę należy zagotować. Warzywa wkładamy w słoiki i wlewamy zalewę. Zamykamy i gotujemy w garnku słoiki ok 30min. Po tym czasie słoiki odwracamy do góry dnem, na ścierce i pozostawiamy na dobę. Po tym czasie odstawiamy w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    jest naprawdę pyszna;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !