Sposób przygotowania

szczupaka sprawić umyć i pokroić na dzwonka oprószyć solą i pieprzem na chwilę odstawić na patelnię wlać olej rozgrzać szczupaka obtaczać w mące i usmażyć na złoty kolor z obu stron,naczynie żaroodporne wysmarować masłem wysypać warstwę parmezanu i układać dzwonka usmażonego szczupaka na koniec posypać resztą parmezanu i zapiec w piekarniku w temp.180st.ok.15min.podawać z ziemniakami na sałacie i ulubioną surówką lub z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    szczupaczek smaczny-bardzo dobra ryba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam szczupaka z parmezanem nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna taka ryba !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !