Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab czyścimy, dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Majonez mieszamy z olejem, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajny pomysł na marynatę :) ciekawa jestem smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mysiuniu, schab wyszedł pyszny i miał ogromne powodzenie. A można go podać zarówno na chleb lub np. z sosem borowikowym i surówką...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowicie się zapowiada, bo wygląda obłędnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    chyba nigdy nie robiłem marynaty na bazie samego majonezu. Jedynie keczup, musztarda. Do pokosztowania :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Uwielbiam taki schab!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygląda tak pysznie, że chyba sama go przygotuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    to takiego schabiku nie trzeba wielu składników, a smak pozostanie długo w pamięci. Warto go zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !