Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na maśle smażymy mrożony szpinak. Gdy szpinak całkowicie się rozmrozi dodajemy pokrojony ser feta i mieszamy, aż do całkowitego jego rozpuszczanie. Na koniec dodajemy 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę. Ciasto farncuskie kroimy na 4 równę części. Układamy na nich 4 posolone kawałki łososia. Na łososiu układamy szpinak i rozmsmarowujemy go rybce.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ekstra:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    az slinka leci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    max1980

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    musi być pyszna ta rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !