Sposób przygotowania

Makrelę obieramy ze skóry i oddzielamy od ości. Jajka, cebulę i ogórki drobniutko siekamy. Składniki mieszamy, dodajemy posiekany koperek, Następnie dodajemy ketchup, majonez i musztardę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Polecam do kanapek, a nawet faszerowania nim jajek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    robie podobna, uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    lubię takie pasty
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    bardzo lubie pasy rybne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !