Sposób przygotowania

Składniki na sos porządnie mieszam. Cieciorkę odsączam z zalewy z puszki. Tuńczyka także odsączam z oleju z puszki. Oregano i natkę pietruszki myję, osuszam i siekam drobno. Ser feta kroję w kostkę. Pomidorki koktajlowe myję i kroję w ćwiartki, jeżeli daje normalnego dużego pomidora to kroję go w kostkę. Cebulki przekrawam na pół, a czerwoną cebulę drobno siekam. Wszystko mieszam z pozostałymi składnikami sałatki i polewam sosem. Mieszam i wstawiam do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wypróbuję ze względu na cieciorkę, którą bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !