Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy drobno , wrzucamy do garnka i zalewamy wodą solimy i gotujemy do miękkości . Młodą kapustkę gotujemy krótko .Odcedzamy i wrzucamy ponownie do garnka , koperek myjemy w zimnej wodzie siekamy dodajemy do kapusty , cebulke obieramy siekamy i dodajemy całość dusimy chwilkę . Doprawiamy do smaku octem solą i pieprzem . Podajemy na ciepło lub zimno .

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię bardzo podobnie, uwielbiam taką kapustę do pieczonego mięsa z kurczaka-mniammm
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taką kapustkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobra
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychotka, szkoda że teraz już nie pora na taki przysmak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !