Sposób przygotowania

Mąkę i mieloną wędzoną paprykę siekamy z margaryną po czym dodajemy jajka.

Zagniatamy na jednolite ciasto i wkładamy do zamrażarki na około 8 minut.

Rozwałkowujemy cienko i wykładamy do formy.

Nakłuwamy widelcem w kilku miejscach. Wkładamy do nagrzanego do 200 stopni piekarnika na około 10 minut.

Śmietanę mieszamy z jajkami, koncentratem pomidorowym i wędzona papryką.

Łososia rozdrabniamy i układamy na podpieczonym cieście.

Zalewamy śmietaną z dodatkami. Na wierzchu układamy pokrojonego w plastry oscypka i posypujemy papryczkami chili.

Zapiekamy przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    napewno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ładnie to wygląda, bardzo apetycznie :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    super się prezentuje:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !