Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na dno dużego parowaru włóż margarynę a następnie dno wyłóż kilkoma liśćmi świeżej, białej kapusty( może być też pekińska).


Komentarze

  • 4
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam je :) ja daję jeszcze marchewkę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra :) szkoda, ze nie mam parowaru :(
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne , robię to bez parowaru ,normalnie w rondlu
  • 3
    original
    Opublikowano

    smile

    Lubię takie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mmm, ale bym takie zjadła/...
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam, u mnie nazywają się prażone, polecam gorąco!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale super zestaw
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Lubie takie ziemniaczki, są smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !