Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dowolne mięso- schab, boczek ,szynkę zalewamy na 72 godziny tak przygotowaną zalewa: w 7 litrach przegotowanej wody rozpuszczamy peklosól,dodajemy pieprz,liść laurowy,ziele angielskie i 2 łyżki cukru.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Super - też miałam w tym roku samodzielnie wędzone mięsko.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rarytasy i tyle...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    ach wędzarnia.....:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    po prostu pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    domowe zawsze najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Kiedyś innych się nie jadało, teraz spotkać coś takiego, to rzadkość
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tradycyjne danie. Szkoda, że tak niewielu z nas ma własne wędzarnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !