Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę, podsmażyć na suchej patelni. Grzyby oczyścić, umyć, większe przekroić. Na wytworzonym tłuszczu smażyć kurki ok. 20min, na małym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Jajka ubić, doprawić. Dodać śmietanę, mąkę, posiekany szczypior oraz boczek. Wymieszać, wylać na grzyby, smażyć, aż jajka się zetną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietnie wyglada!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne śniadanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealna dla miłośników grzybków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Apetycznie wygląda :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    lubimy grzybki więc to jajecznica dla mojej rodzinki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !