Sposób przygotowania

Jajka gotujemy ok. 8 minut, ostudzić, obrać i przekroić wzdłuż na pół. Żółtka utrzeć z serkiem mascarpone, majonezem na gładką masę. Dodać koperek, kilka kropel soku z cytryny, sól i pieprz kolorowy do smaku. Farsz nałożyć do połówek jajek i przybrać kawałkiem wędzonego łososia i koperkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetnie wyglądają :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają bardzo apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !