Sposób przygotowania

Roztrzepać jaja z solą i cebulą. Macę trzymać pod bieżącą wodą przez pół minuty, rozkruszyć wymieszać z jajami. Masło rozgrzać na patelni, wlać masę jajową na gorącą patelnię, smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać na śniadanie lub kolację

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zawsze kupowałam - teraz mogę zrobi - zabieram do mojej księgi :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    coś wspaniałego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !