Sposób przygotowania

Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu. Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w grubą kostkę. Tuńczyka i kukurydzę odsączamy. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek drobno siekamy.
W naczyniu układamy kolejno: ryż, majonez, jajka, tuńczyka, ser, kukurydzę i majonez. Posypujemy szczypiorkiem.
Sałatka przepyszna. Jak ktoś woli to można wszystkie składniki wymieszać.

Ja miałam tylko 1 puszkę tuńczyka dlatego nie widać go w naczyniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    prezentuje się super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !