Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
ogórek kiszony 2 sztuki
szynka
sól
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i przepoławiamy na 2 części. Wyjmujemy żółtka i wkładamy do osobnej miseczki. Do żółtek dodajemy pokrojonego w drobną kostkę ogórka, i pokrojoną w kawałeczki szynkę. dodajemy pieprz, sól. Wszystko rozdrabniamy widelcem, na gładką masę. Faszerujemy połówki jajek, na wierzch dajemy majonez.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak