Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Boczek , kroimy w małe kawałeczki , na patelnie wlewamy olej ( lub masło ) rozgrzewamy i wrzucamy boczek, który podsmażamy na złoty kolor i odlewamy zbędny tłuszcz .


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    to jest śniadanko, mniam
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ bym teraz taką zjadła z wielkim apetytem :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    taką jajecznicę można jeść codziennie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    taką lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna na śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !